Welkom bij Online Antiquariaat ‘De Witte Ganzenveer’
.
De Witte Ganzenveer is een modern internet-antiquariaat, met voor elke boekenliefhebber en boekenverzamelaar een gevarieerd aanbod van antiquarische en in goede staat verkerende gebruikte boeken in diverse categorieën
*
De website is eenvoudig gehouden zodat het voor de (wat oudere) gebruikers die geen of weinig affiniteit met computers of de digitale wereld hebben ook toegankelijk is. Het aanbod wordt dagelijks bijgewerkt. De beschrijving van nieuwe aanwinsten en verkochte exemplaren zijn altijd up-to-date.
*
Elke bestelling wordt zeer zorgvuldig afgehandeld, verpakt en verzonden. Wij trachten altijd zo goed en uitgebreid mogelijk de staat en waar mogelijk eveneens de inhoud van elk boek te vermelden. Voor specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
*

Kijk eens rustig en op uw gemak bij alle categorieën van onze online shop. Ook kunt u zoeken op auteur, titel of trefwoord met de zoekfunctie rechts bovenaan de pagina’s.

De door ons aangeboden boeken via de website van Bol.com staan niet op deze website. U kunt deze boeken met een geregistreerd ISBN-nummer vanzelfsprekend wel voordelig rechtstreeks bij ons bestellen.

 

.

Contactgegevens:

Antiquariaat ‘De Witte Ganzenveer’
Elsbeek 6
8033 BB Zwolle
.
Telefoon: 06-46102827
E-mail: info@dewitteganzenveer.nl
.
IBAN: NL22 KNAB 0255 7640 65
BIC: KNABNL2H
K.v.K. Zwolle: 05082076